Kuinka lopetan palvelun käyttämisen?

Lopettaaksesi palvelun käyttämisen lopullisesti ei sinulta vaadita mitään erityisiä toimenpiteitä. Jos kuitenkin olet myymässä tai siirtämässä laitetta kokonaan toiselle käyttäjälle, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@snowfoxfamily.com (laita viestiin mukaan laitteen IMEI ja PIN -koodit, jotka löytyvät laitteen kyljestä), jotta voimme varmistaa laitteen toiminnan myös uudella käyttäjällä.

Jos olet varma, että et tarvitse enää Snowfox -palvelua ja haluat, että kaikki tietosi poistetaan järjestelmästä, seuraa alla olevia ohjeita.

• Jos laitteeseen on määritelty pääkäyttäjän lisäksi huoltajia, tulee nämä ensimmäisenä poistaa.
  • Poista laite käyttäjätililtä; tämä poistaa kaikki laitteeseen liittyvät tiedot järjestelmästä.

Laitteen poistaminen: Valitse laitteen asetukset (kohta 1), Poista laite palvelusta (kohta 2).

• Poista oma käyttäjätili tilin asetuksista; tämä poistaa kaikki käyttäjätiliin liittyvät tiedot järjestelmästä.

Valitse oman käyttäjätilin asetukset (1. kuva alla) ja poista tili (2. kuva alla).

choose_edit_account.png        delete_account.png