Puheyhteydessä ongelmia - ratkaistu 1.9.2017 16:20

Päivitys 1.9.2017 16:20:

Operaattorin puolella ilmeni ongelmia puheluiden reitittämisessä.

Ongelma on nyt korjattu ja puheyhteydet toimivat jälleen normaalisti.

Pahoittelut häiriöstä.

----

Joidenkin Snowfox -laitteiden puheyhteyksissä on havaittu ongelmia.

Tämä ilmenee epäonnistuneina puheluina: aluksi tulee englannin kielinen lyhyt tiedote, jonka jälkeen tulee suomeksi ilmoitus, että valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä.

Tutkimme ja korjaamme vikaa parhaillaan ja päivitämme tätä sivua tilanteen edetessä.