Kuinka sammutan paikantimen?

Laitteessa itsessään ei turvallisuusominaisuutena ole virtapainiketta lainkaan.

On kuitenkin tärkeää sulkea paikannin tietyissä tilanteissa, kuten lentokoneissa, joissa mobiililaitteiden käyttäminen on kiellettyä.

Paikantimen sulkeminen on mahdollista ainoastaan laitteen omistajan tilin kautta, ei huoltajan.

Näin suljet paikantimen:

1. Valitse päävalikosta paikannin, jonka haluat sulkea

2. Valitse oikeasta yläkulmasta asetukset

3. Valitse 'Sammuta paikannin'

4. Paina paikantimen painiketta

Saat "Ajattelee sinua" viestin sovellukseesi, jonka jälkeen laite sammuu ja sovellukseen tulee ilmoitus laitteen sammumisesta.