SNOWFOX paikannuspuhelimen painikkeen ja merkkivalojen toiminta

Painike

Paina painiketta 1 sekunnin ajan: Saat “ajattelee sinua” –viestin sovellukseen.
Paina painiketta 3 sekunnin ajan: Saat “Soita minulle” –viestin sovellukseen.
Uudelleenkäynnistys: Paina painiketta 30 sekunnin ajan.
Käynnistä laite: Paina painiketta 2-3 sekunnin ajan.
HUOMIO: Snowfox-paikannuspuhelimen voi sammuttaa vain huoltajan sovelluksesta. Snowfox-paikannuspuhelin tulee aina sammuttaa paikoissa, joissa langatonta elektroniikkaa ei saa käyttää (esimerkiksi lentokoneissa).

Puhelun merkkivalo

Valkoinen valo: Yhdistetään verkkoon.
Valkoinen vilke: Odotetaan laitteen rekisteröitymistä palveluun
Punainen vilke, kun painat painiketta: laite on sammutettu.
Sininen vilke, kun painat painiketta 1 sekunnin ajan: laite lähettää ”ajattelee sinua” –viestin sovellukseen.
Sininen vilke, kun painat painiketta 3 sekunnin ajan: laite lähettää ”Soita minulle” –viestin sovellukseen.
Vihreä vilke: Puhelu tulossa.
Vihreä nopea vilke: Puheluun ei ole vastattu.
Vihreä/Punainen vilke: Ohjelmistopäivitys käynnissä.

Latauksen merkkivalo

Vihreä valo: Akku täynnä.
Punainen valo: Lataus käynnissä.
Punainen vilke, kun painat painiketta: Akun varaus on matala, kytke laite laturiin.