Sallittujen ja kiellettyjen alueiden luonti

Valitse asetuksista “Paikat”.

Lisää uusi paikka napauttamalla plus (+) -ikonia.

HUOMIO: GPS-navigoinnin rajoituksista johtuen hyvin pieniksi rajattujen paikkojen hälytykset eivät ehkä toimi halutulla tavalla.

Paikkojen yhdistäminen Snowfox-paikannuspuhelimiin: Valitse laite, valitse asetukset, napauta plus (+) -ikonia ja valitse haluamasi paikka.

Lisätyt paikat näkyvät asetuksissa “Paikan aktivointia odotetaan”, kunnes sovellus kirjaa seuraavan tapahtuman.

HUOMIO: Jos Snowfox-paikannuspuhelimelle on asetettu yksi tai useampi paikka, jossa soittoäänet ovat asetetut pois päältä, sekä Snowfox-paikannuspuhelin ei saa sijaintipäivitystä, laite pysyy hiljaisella, kunnes uusi sijaintitieto saadaan.