Huoltaja

Huoltaja on luotettu henkilö joka pystyy näkemään laitteen tietoja, mutta ei muuttamaan asetuksia eikä lisäämään paikkoja.

Ainoastaan laitteen omistaja ja huoltajat pystyvät soittamaan laitteelle ja kuittaamaan hälyytyksiä. Yhdellä laitteella voi olla omistajan lisäksi neljä huoltajaa.

Laitteen omistaja lisää huoltajan Snowfox Family -sovelluksen kohdasta Paikantimen asetukset + Kutsu huoltajaksi

Valitse huoltaja puhelimen yhteystiedoista. Huom: huoltajan puhelinnumeron täytyy olla kansainvälisessä muodossa (alkaa + -merkillä eikä sisällä ensimmäistä nollaa). Jos näin ei ole, muokkaa numero ensin puhelimen yhteystiedoista.

Voit myös lähettää kutsun tekstiviestinä uudelle huoltajalle kutsua seuraavasta pop-up -ikkunasta. Viesti sisältää linkit Google Play ja App Store -sovelluskauppoihin, jos huoltajalla ei ole ennestään Snowfox Family -sovellusta asennettuna. Huoltajan tulee luoda oma tunnus palveluun voidakseen hyväksyä kutsun.

Huom: Voit peruuttaa hyväksymättömän kutsun valitsemalla kutsutun huoltajan nimen paikantimen asetuksista ja hyväksymällä peruutuksen.

Huoltajan voi poistaa milloin tahansa valitsemalla ko. huoltajan paikantimen asetuksista. Valitse Poista. Poistamisen jälkeen huoltaja ei näe enää ko. paikantimen tietojan omassa sovelluksessaan.