Näin otat SNOWFOX paikannuspuhelimesi käyttöön

1. Asenna puhelinsovellus

Lataa ja asenna Snowfox Family -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).

2. Luo tili

Luo tili sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

HUOMIO: Puhelinnumero pitää antaa kansainvälisessä muodossa, alkaen plus (+) -merkillä ja maakoodilla.

3. Ota palvelu käyttöön

Valitse sovelluksesta “Lisää paikannin” ja lue puhelimen kameralla pikaoppaasta löytyvä QR-koodi. Pikaoppaan löydät myyntipaketista.

Rekisteröinti alkaa automaattisesti ja saattaa kestää jopa 15 minuuttia. Kytke Snowfox-paikannuspuhelin samanaikaisesti laturiin.

4. Laitteen lataaminen

Kytke laite USB-laturiin.

Odota, kunnes laite on latautunut täyteen (kunnes latauksen merkkivalo muuttuu vihreäksi). Lataus kestää noin tunnin.

Kun palvelun rekisteröinti on käynnissä, puhelun merkkivalo palaa valkoisena.

Valo sammuu, kun rekisteröinti on tehty ja laite on käyttövalmis.

HUOMIO: Jos puhelun merkkivalo ei sammu 15 minuutin kuluessa, käynnistä Snowfox-paikannuspuhelin uudelleen painamalla painiketta 30 sekunnin ajan.

5. Laitteen paikantaminen

Paina laitteen painiketta kerran, jotta saat “ajattelee sinua” -viestin sovellukseen ja jotta voit testata yhteyttä.

Aloita Snowfox-paikannuspuhelimen käyttö ulkotiloissa tai ikkunan lähellä saadaksesi GPS-yhteyden.

HUOMIO: GPS-sijainti saadaan ainoastaan, kun laite liikkuu.