Huoltajien lisääminen SNOWFOX paikannuspuhelimelle

Snowfox-paikannuspuhelimen haltija voi lisätä laitteelle 1-4 luotettua huoltajaa. Lisää huoltajat asetuksista napauttamalla plus (+) -ikonia kohdasta ”Kutsu huoltaja”.

HUOMIO: Huoltajan puhelinnumero pitää syöttää kansainvälisessä muodossa, alkaen symbolilla +. Maakoodit (esim. 00, 002, 011, 010) eivät käy.

Voit lähettää huoltajakutsun myös tekstiviestillä. Siinä tapauksessa, ettei vastaanottaja ole vielä asentanut Snowfox Family –sovellusta, viesti sisältää linkin sovelluskauppoihin (Google Play tai App Store).

HUOMIO: Mikäli kutsutulla huoltajalla ei ole vielä Snowfox-sovellusta ja tiliä luotuna hänen pitää asentaa Snowfox-sovellus puhelimeensa ja luoda itselleen tili. Huoltajakutsu tulee näkyviin sovelluksessa ja sen voi hyväksyä tai hylätä vain sovelluksen kautta.

HUOMIO: Voit peruuttaa huoltajakutsun valitsemalla kutsutun henkilön listalta ja hyväksymällä kutsuperuutuksen. Asetuksista voit myös poistaa jo kutsutun huoltajan listalta. Poiston jälkeen henkilö ei voi enää nähdä laitteen liikkeitä tai tietoja puhelimellaan.