Tietosuoja- ja Evästeseloste

TIETOSUOJA- JA EVÄSTESELOSTE

Päivitetty 17.10.2017

Tärkeimmät muutokset edelliseen versioon:

  • Uusi maksujärjestelmätoimittaja, Klarna. Päivityksiä kerättyyn tietoon uuden maksujärjestelmätoimittajan myötä.

 

Haltian Products Oy (“Me” tai “Yritys”) kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän selosteen mukaisesti. Tämä seloste kuvaa minkä tyyppistä tietoa voimme sinusta kerätä tai sinä voit meille antaa vieraillessasi snowfoxfamily.com verkkosivustolla tai sen alisivustoilla (”Verkkosivusto”) sekä rekisteröityessäsi ja käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme. Tämä seloste kuvaa myös periaatteemme kerätä, käyttää, ylläpitää, suojata ja julkistaa kerättyä tietoa.

Tarjoamme Snowfox palvelun (“Palvelu”) loppukäyttäjälle (“Sinä” tai “Sinun”), joka Snowfox -paikannuslaitteen (”Laite”) ja mobiilisovelluksen (”Sovellus”) avulla käyttää Palvelua.

Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen Sovelluksessa luodun käyttäjätilin kautta. Rekisteröitymisen sekä Palvelun, Laitteen ja Sovelluksen käytön yhteydessä kerättävä tieto muodostaa yhdessä rekisterin, jota pidetään tarvittavien henkilökohtaisten ja muiden tietojen ylläpitämiseksi ja hallinnoimiseksi sekä Palvelun kehittämistä ja tuottamista varten.

Luethan tämän selosteen huolellisesti ymmärtääksesi toimintatapamme ja -periaatteemme koskien Sinun tietojasi ja sitä kuinka käsittelemme sitä.Täten Sinä ymmärrät ja vakuutat, että Sinä ilmoitat kaikille seurattaville henkilöille (”Seurattava”) heidän seurannastaan sekä henkilöistä, jotka sinä kutsut käyttämään Palvelua (”Huoltaja”). Lisäksi ohjaat heidät lukemaan tämän selosteen, kun Sinä annat heille Laitteen tai kutsut heidät käyttämään Palvelua. Jos Sinä tai he eivät hyväksy toimintatapojamme tai periaatteitamme, teidän ei tule rekisteröityä tai käyttää Verkkosivustoa, Sovellusta, Palvelua tai Laitetta. Vierailemalla tai käyttämällä Verkkosivustoa, Sovellusta, Palvelua tai Laitetta, Sinä ja he hyväksytte tämän tietosuoja- ja evästeselosteen, sekä Käyttöehtomme, joka tällä viittauksella liitetään tähän kokonaisuudessaan. Tätä selostetta voidaan muuttaa aika ajoin (katso Muutokset tähän selosteeseen alla). Sinun ja heidän muutosten jälkeen jatkunut Verkkosivuston, Sovelluksen, Palvelun ja Laitteen käyttö katsotaan niiden muutosten hyväksymiseksi. Tarkista seloste siis aika ajoin muutosten varalta.

Jos asuinmaasi on Suomi, Saksa, Tanska, Espanja, Alankomaat tai Yhtyneet Kansakunnat, kun keräämme, tallennamme, käytämme tai jaamme henkilökohtaisia tietojasi, Me noudatamme Euroopan Unionin Tietosuojadirektiiviä 95/46/EY sekä soveltuvia kansallisia lakia mukaan lukien, mutta ei rajoittuen

  • Suomen Henkilötietolaki (1999/523),
  • The Federal Data Protection Act (Bundesdatenschutzgesetz, 18.05.2001 in Germany),
  • The Act on Processing of Personal Data (Act No. 429, 31.05.2000 in Denmark),
  • Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal (in Spain),
  • Personal Data Protection Act (Wet bescherming persoonsgegevens, 01.09.2001 in the Netherlands) and
  • Data Protection Act 1998 (in the United Kingdom).

Tämä tietosuoja- ja evästeseloste toimii yhdistettynä rekisteriselosteena ja tiedotedokumenttina kuten Suomen Henkilötietolaissa on määritelty.

Jos asuinmaasi on Norja, kun keräämme, tallennamme, käytämme tai jaamme henkilökohtaisia tietojasi, Me noudatamme Norjan henkilötietolakia vuodelta 2000 (Lov om behandling av personopplysninger).

 

Lasten tietosuoja

Jos laite annetaan lapsen kannettavaksi, lapsi on Seurattava. Lapsi, joka on Seurattava, käyttää Laitetta ainoastaan mukana kannettavana varusteena eikä ole Palvelun loppukäyttäjä. Kun Sinä rekisteröidyt ja käytät Verkkosivustoa, Sovellusta, Laitetta ja Palvelua, Sinä annat hyväksyntäsi internet -pohjaiselle ja paikkaperustaiselle palvelulle. Sinä hyväksyt myös, että tämän palvelun tietoja Sinun lapsestasi, joka on Seurattava, voidaan kerätä, käyttää ja julkistaa, sekä jakaa Huoltajille ja kolmansille osapuolille, jotka osallistuvat Palvelun tuottamiseen. Nämä tiedot voivat sisältää paikkatietoa, kuvan (jos Sinä olet sen Palveluun tallentanut), ja muuta sinun antamaasi tietoa. Edellä mainitut kolmannet osapuolet ovat pilvipalvelukumppanimme Kii Corp., asiakaspalvelujärjestelmän toimittaja Zendesk, sekä maksujärjestelmätoimittaja Klarna. Kaikkiin näihin osapuoliin voi saada tarvittaessa meidän kauttamme yhteyden. Kukaan alle 13-vuotias ei voi antaa tietoja Verkkosivustolle, Palveluun, Laitteelle tai Sovellukseen. Emme tietoisesti kerää alle 13-vuotiaiden lasten henkilökohtaisia tietoja. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet tai saaneet alle 13-vuotiaan lapsen henkilökohtaisia tietoja ilman huoltajan suostumusta, poistamme ko. tiedon.

Tiedonlähteet

Keräämme monen tyyppistä tietoa Verkkosivuston, Palvelun, Laitteen ja Sovelluksen käyttäjiltä ja käyttäjistä. Mukaan lukien tietoa,

  • jonka avulla Sinut tai muita käyttäjiä voidaan tunnistaa. Tiedot voivat sisältää nimen, postiosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, kuvan ja sijaintitietoa (”henkilökohtainen tieto”). Sekä tietoa
  • internet-yhteydestäsi, laitteestasi, jolla käytät meidän Verkkosivustoa, Palvelua, Laitetta ja Sovellusta, sekä käyttöön liittyviä yksityiskohtia.

 

Henkilökohtaista tietoa kerätään Sinulta automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä, kun Sinä täytät lomakkeita, sekä silloin, kun otat yhteyttä meihin ongelmatilanteissa tai apua pyytäessäsi. Verkkosivustolla ja Sovelluksessa tehtyjen maksutapahtumien, sekä tilausten toteutumisen yksityiskohdat tallennetaan ja sinua voidaan vaatia antamaan maksutietoja meille tai meidän yhteistyökumppaneillemme ennen tilauksen tekemistä. Henkilökohtaista tietoa kerätään myös Sinun, Seurattavan, sekä Huoltajan tulevasta Verkkosivuston, Palvelun, Laitteen ja Sovelluksen käytöstä.

Evästeet

Käytämme myös teknologiaa, jonka avulla keräämme automaattisesti tietoa Verkkosivustolta, Palvelusta ja Laitteelta. Automaattisesti kerätty tieto voi sisältää käyttötietoja, sijaintitietoa, IP-osoitteita, sekä evästeiden, web bugien tai muiden seurantateknologioiden avulla kerättyä tietoa.

Verkkosivusto käyttää myös Google Analytics -evästeitä. Käytämme ilmaista Google Analytics -raportointipalvelua (kts. http://www.google.com/analytics/) kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston tilastotietoja. Google Analytics käyttää pääasiassa ensimmäisen osapuolen evästeitä Verkkosivuston vierailijoiden toiminnoista raportoimiseen. Mitään henkilön tunnistamiseen liittyvää tietoa ei evästeiden avulla kerätä ja niitä käytetään ainoastaan tilastollisen tiedon, kuten vierailuiden määrän ja sivulatausten keräämiseen. Google Analytics -evästeet tallentavat IP-osoitteet, mutta me emme pysty yhdistämään noita osoitteita yksilöihin emmekä polkuihin Verkkosivuston kautta. Google käyttää evästeitä saadakseen tietoa ja arvioita vierailijoiden Verkkosivuston käytöstä ja näin luodakseen tilastollisia raportteja meidän käyttöömme. Google Analytics -koodi on yhdistetty meidän Verkkosivuston koodiin, mikä tarkoittaa sitä, että meidän sivustomme tarjoaa evästeet, mutta Googlella on pääsy evästeisiin. Jos haluat estää Google Analyticsin seuraamisen kaikilla verkkosivustoilla, vieraile Google sivulla: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Google Analyticsin käyttöehdot vaativat meitä esittämään seuraavan tekstin tässä selosteessa:

”Tällä sivustolla käytetään Google-yhtiön Google Analytics -raportointipalvelua. Se käyttää evästeitä, jotka ovat käytännössä tietokoneelle sijoitettuja tekstitiedostoja. Niiden avulla saadaan tietoa siitä, miten sivustoa käytetään. Evästeen tuottamat tiedot (ml. IP-osoite) välitetään ja tallennetaan Googlen palvelimille, jotka sijaitsevat USA:ssa. Tietojen avulla Google analysoi, miten käyttäjä sivustoa käyttää. Se laatii eri toiminnoista raportteja verkkosivuston operaattoreille ja tarjoaa myös muita sivuston toimintoihin ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google voi myös siirtää nämä tiedot ulkopuoliselle toimijalle, jos laki näin vaatii tai jos joku ulkopuolinen toimija käsittelee tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta mihinkään muihin sen hallussa oleviin tietoihin. Käyttäjä voi kieltäytyä evästeiden käytöstä tekemällä tätä koskevat valinnat omalla selaimellaan. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että tällöin kaikki verkkosivuston toiminnot eivät ole käytettävissä. Käyttäessään tätä verkkosivustoa käyttäjä suostuu siihen, että Google käsittelee hänen tietojaan edellä mainittuihin tarkoituksiin ja mainituilla tavoilla.”

Lisätietoja saatavilla myös Google Analyticsin Lakitiedoissa.

Käytämme myös Googlen Uudelleenmarkkinointitagia sekä Facebook Pixeliä ja sallimme Sinun vuorovaikutuksen eri sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin ja Twitterin, kanssa, jotka kaikki voivat kerätä Sinun käytöstäsi henkilökohtaista tietoa.

Käyttämällä Verkkosivustoa, Palvelua, Laitetta ja Sovellusta, Sinä, Seurattava ja Huoltaja annatte suostumuksenne henkilökohtaisen tiedon keräämiselle Laitteeseen/Laitteisiin, Sovellukseen ja Palveluun liittyvään tietoon, joka on linkitetty Sinun käyttäjätiliisi.

Kuinka käytämme Sinusta, Seurannan kohteesta ja Huoltajasta kerättyä tietoa

Puhelinnumero ja osoite

Tätä tietoa käytetään kirjautumistunnisteena ja määrittelemään Laitteelle soittamisen sallivat puhelinnumerot. Sinun ja Huoltajan puhelinnumerot, nimet ja sähköpostiosoitteet, sekä Laitteen puhelinnumero jaetaan kaikille Huoltajille, jotka on määritelty ko. Laitteen Huoltajiksi. Tämä on välttämätöntä, jotta Huoltajat voivat kommunikoida keskenään hätätilanteissa tai muissa viestintää vaativissa tilanteissa.

Sinun ja Huoltajan sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa voidaan käyttää palvelun tilaa koskevien tärkeiden ilmoitusten vastanottamiseen. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään, kun Meidän täytyy ilmoittaa Sinulle suunnitelluista käyttökatkoista, äkillisistä häiriöistä palvelussa, muista teknisistä asioista palveluun ja sen käyttöön liittyen (mukaan lukien ilmoitukset olemassa olevista tai uusista Palveluun, tiliin ja liittymään liittyvistä ominaisuuksista), sekä vastatessamme Sinulle tai Huoltajalle, jos Sinä tai Huoltaja olette olleet meihin yhteydessä.

Muu henkilökohtainen tieto

Sinun ja Seurattavan nimi ja avatar-kuva, sekä kaikki muu tieto minkä sinä annat Sinusta, Seurattavasta tai Huoltajista, tallennetaan siksi, jotta ne voidaan näyttää Sovelluksessa muille Huoltajille, sekä kaikkia muita Sinun tarkoittamiasi tarkoituksia varten. Sijaintitietoa lukuun ottamatta Meillä ei ole mitään muuta tietoa Seurattavasta kuin Sinun lisäämäsi: avatar-kuva ja/tai Laitteen lempinimi. On Sinun päätöksesi mitä henkilökohtaista tietoa Seurattavasta tallennetaan.

Sinun liittymätilauksesi käsittelyä varten kerätty tieto kerätään yhteistyökumppanimme, Klarnan toimesta. Tämä tieto sisältää kortinhaltijan tiedot, Sinun ja Laitteen yksilöivät tiedot, Sinun sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, postiosoitteen sekä henkilötunnukset, jos Sinä annat sen. Tätä tietoa voidaan käyttää myös meidän oikeuksien valvonnassa liittyen mihin tahansa sopimuksiin Sinun ja meidän välillä, ml. laskutus ja maksunseuranta.

Paikat

Paikat ovat Sinun luomia maantieteellisiä alueita. Paikka on ryhmä koordinaatteja ja muita parametreja, jotka määrittelevät alueen, mikä Palveluun liitettyyn Laitteeseen/Laitteisiin asetettuna, käynnistää sijaintiin perustuvia tapahtumia. Paikat näkyvät niille Huoltajille, joille Sinä olet antanut Laitteen käyttöoikeuden.

Virheistä ilmoittaminen ja sovelluspalaute

Kun Sinä tai Huoltaja lähetätte meille nimetöntä palautetta Sovelluksen palaute -toiminnon kautta, Me keräämme seuraavat tiedot:

  • Vapaa teksti (Sinun palautteesi)
  • Päivämäärä ja aika
  • Mobiilisovelluksen versio
  • Laiteohjelmiston versio
  • Puhelimen valmistaja ja malli
  • Puhelimen käyttöjärjestelmän versio

 

Jos sinä tai Huoltaja lähetätte meille palautetta ilman nimetön -ominaisuuden valintaa, tallennamme edellä mainittujen lisäksi seuraavat tiedot:

  • Sinun tilin yhteystiedot, puhelinnumeron ja sähköpostin
  • Sinun tilillesi liitettyjen Laitteiden lista
  • Laitteen Omistajan yksilöivä tieto

 

Voimme myös jakaa Sinun tai Laitteeseen yhdistetyn Huoltajan toimittaman virheraportin tai palautetiedon Sinun tai ko. Huoltajan kanssa ratkaistaksemme käyttöön liittyviä ongelmatapauksia.

Laitteesta kerätty tieto

Omistaja

Milloin vain Sinä lisäät uuden Laitteen Palveluun, se yhdistetään Sinun käyttäjätiliisi. Jokaisella Laitteella voi olla vain yksi Omistaja. Omistaja voi liittää Laitteeseen muita käyttäjiä (”Huoltajia”), joilla on ainoastaan lukuoikeudet tiettyihin Laitteen tietoihin ja tapahtumiin.

Paikat

Voit liittää paikkoja Laitteelle. Paikat ovat viittauksia paikkoihin, joita Sinä olet luonut Sinun käyttäjätililläsi.

Huoltajat

Näitä tietoja käytetään antamaan Huoltajille lukuoikeuksia Laitteen tiettyihin tietoihin ja asetuksiin, jotta he voivat vastaanottaa Laitteen tapahtumia ja tietoja. Nämä tiedot antavat heille myös oikeuden soittaa äänipuheluita Laitteelle.

Sijainti

Laite lähettää sijaintitietonsa ja tapahtumat Pilvipalveluun. Nämä tiedot esitetään Sovelluksessa ja Palvelu käyttää niitä sijantiin liittyvien tapahtumien ja hälytysten luomiseen.

Painikkeen toiminta

Seuraavat tiedot tallennetaan, jotta Sovellus voi näyttää ilmoituksia napin toiminnasta:

  • lyhyen painalluksen aikaleima
  • pitkän painalluksen aikaleima.

Puhelut

Palvelu tallentaa Laitteelle tehdyistä äänipuheluista aikaleiman ja soittavan puhelinnumeron. Puhelusta tallennetaan myös tieto siitä vastattiinko puheluun vai ei, tai tieto, jos puhelu estettiin (ei sallittujen listalla). Näitä tietoja käytetään näyttämään soveltuva tieto Sovelluksessa.

Laitteen akun taso

Palvelu tallentaa tiedon Laitteen akun varaustasosta, joka näytetään Sovelluksessa. Tätä tietoa käytetään myös akun varauksen ilmoitusten ja varoitusten luomiseen.

Muu laitteeseen liittyvä tieto

Palvelu tallentaa seuraavat tiedot, jotta niihin liittyvät ilmoitukset voidaan näyttää Sovelluksessa, sekä Palvelun ylläpidon tueksi:

  • asennetun sovelluspäivityksen aikaleima ja versio
  • laitteen käynnistyksen aikaleima
  • Sinun käyttämäsi sovelluksen tyyppi (iOS ja Android) ja sovelluksen versionumero

 

Virhekoodit ja logit

Ohjelmisto- tai laitevirheen johdosta tehdyssä Laitteen uudelleenkäynnistystilanteessa tallennetaan virheen analysointia ja korjausta varten.

 

 

Millä turvamenetelmillä tietoasi suojataan

Sitoudumme käyttämään ja sitoutamme yhteistyökumppanimme ja palveluntarjoajamme käyttämään kaupallisesti kohtuullisia menetelmiä, jotka on suunniteltu turvaamaan sinun henkilökohtaiset tietosi tahattomalta menetykseltä sekä luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muokkaukselta ja julkaisemiselta.

Kaikki maksutapahtumat ovat salattuja yhteistyökumppanimme, Klarnan, toimesta.

Laite käyttää salattua tietoliikennettä Laitteen ja Palvelun välillä. Laite ei tallenna pysyvästi paikallisesti mitään käyttäjä- tai sijaintitietoja. Näin ollen Sinun henkilökohtaisia tietojasi ei voida saada Laitteelta, jos se katoaa tai varastetaan.

Palvelu käyttää Pilvipalvelun yhteistyökumppanin Kii Corp:n tarjoamia tavallisia verkon turvallisuusmenetelmiä. Lisää tietoa Palvelusta ja Pilvipalvelun turvallisuudesta voi lukea osoitteesta http://kii.com.

Puhelinnumeron varmentamisessa käytetään tekstiviestiä, jotta varmistutaan, että tilin on luonut oikea henkilö.

Sitoudumme käyttämään kaupallisesti kohtuullisia ponnistuksia pitääksemme Laitteen ohjelmiston ajan tasalla automaattisen ohjelmistopäivitysmenetelmän kautta ja Palvelun ajan tasalla Pilvipalvelun ja Sovelluksen ohjelmistopäivityksillä.

Sinun tietojesi turvallisuus riippuu myös Sinusta. Sinulle Meidän antamamme (tai Sinun valitsemasi) salasana, jonka avulla saa pääsyn tiettyihin osiin Verkkosivustoa tai Palveluun, Sovellukseen tai Laitteeseen, on Sinun vastuullasi pitää luottamuksellisena ja salaisena. Pyydämme, että Sinä et jaa Sinun salasanaasi kenenkään kanssa.

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme Sinun henkilökohtaisia tietojasi, emme pysty takaamaan Sinun henkilökohtaisten tietojesi, joita siirretään Verkkosivustolla tai Palvelussa, Sovelluksessa tai Laitteessa, turvallisuutta. Kaiken henkilökohtaisen tiedon siirtäminen on Sinun omalla riskilläsi. Emme ole vastuussa minkään Verkkosivuston, Palvelun, Sovelluksen tai Laitteen tietosuoja-asetuksen tai tietoturvamenetelmän kiertämisestä.

Kenellä on pääsy tietoihisi ja kuinka tietoa voidaan siirtää

Me voimme julkistaa yhdistettyä henkilöimätöntä tietoa käyttäjistämme ilman rajoitteita.

Erittäin rajallisella määrällä meidän ja yhteistyökumppaneidemme ja alihankkijoidemme teknisestä henkilökunnasta on pääsy Sinun, Huoltajan ja Seurattavan tietoihin vikatapauksissa, tukiviestien yhteydessä ja palvelun ylläpidossa. Tällaiseen tietoon pääsyn omaava henkilöstö on salassapitovelvollinen.

Palvelua käyttämällä Sinä, Huoltaja ja Seurattava annatte suostumuksenne, että Sinun ja heidän tietojanne voidaan siirtää ja tallentaa Pilvipalveluun ja jakaa Pilvipalvelun yhteistyökumppanin kanssa. Kaikkien käyttäjien tiedot, heidän sijainnistaan huolimatta, voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan Unionin ja Euroopan Talousalueen sisällä.

Sinun tietojasi ei jaeta kenenkään muun sisäiseen tai ulkoiseen henkilöstöön tai osapuoleen kuuluvan kanssa ilman Sinun suostumustasi. Huomioithan, että riippuen Sinun asuinmaastasi, voi olla olemassa paikallisista laeista ja viranomaisista johtuvia poikkeuksia, joiden myötä olemme pakotettuja luovuttamaan Sinun tietojasi viranomaisille tai kolmansille osapuolille soveltuvan lain nojalla tai viranomaisten määräyksestä.

Voimme myydä, siirtää tai muutoin jakaa osan tai kaiken omaisuutemme, myös Sinun ja Seurattavan henkilökohtaiset tiedot, fuusion, yrityskaupan, organisaatiomuutoksen, omaisuuden myynnin tai konkurssin seurauksena.

Missä tietoasi säilytetään

Me tallennamme Sinun tietosi Euroopan Unionissa Pilvipalvelun yhteistyökumppanimme Kii Corp:n avulla. Käytämme maakohtaisia käytäntöjä, jotka voivat kokonaan tai osittain korvata edellä kuvatun yksityisyydensuojakäytännön.

Mitkä ovat oikeutesi ja vastuusi

Henkilökohtaisten tietojen rekisterin nimi: Henkilökohtaisten tietojen rekisterin tiedoston nimi on Palvelun asiakastietorekisteri.

Oikeus katselmointiin: Sinulla on oikeus katselmoida Sinun henkilökohtaiset tietosi, jotka on kerätty reksiteriimme. Katselmointioikeudet tulee pyytää lähettämällä katselmointipyyntö osoitteeseen support@snowfoxfamily.com.

Oikeus kieltää: Sinulla on oikeus kieltää Sinun henkilökohtaisten tietojesi käyttäminen suoraan mainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoraan markkinointiin kuten myös markkinointi- ja mielipidemittauksiin. Kirjallinen ilmoitus kiellosta tulee lähettää osoitteeseen support@snowfoxfamily.com.

Oikeus/vastuu korjata virheellinen tieto: Sinä olet vastuussa Sinun henkilökohtaisten tietojesi päivittämisestä ja Sinun antamiesi tietojen oikeellisuudesta kaikkina aikoina. Jos virheellistä tietoa havaitaan, se tulee viipymättä korjata Sinun käyttäjätilisi kautta.

Kun Sinun Laitteesi poistetaan palvelusta Sovelluksen kautta, kaikki Laitteeseen liittyvä ja Laitteesta kerätty tieto poistetaan Palvelusta. Lopputilanne vastaa tehdasasetusten palauttamista, missä Laite ja kaikki sen tieto palautetaan alkuperäiseen tilaansa. Kun Sinä poistat Sinun tilisi, kaikki aktiivinen tieto Sinun tililtäsi poistetaan. Tilin poistamisen jälkeen on kuitenkin mahdollista, että kopioita Sinun, Huoltajan ja Seurattavan tiedoista voi säilyä tiedostoarkistoissamme, mutta ne säilytetään ainoastaan rajatun ajan virhetilanteesta palautumisen varalta.

Muutokset tähän selosteeseen

Tätä Tietosuoja ja Evästeselostetta voidaan päivittää ajoittain. Tarkista tämä sivu säännöllisesti päivitetyn version varalta. Kun käytäntöä muutetaan, sivun yläreunan ”muokattu viimeksi” -päivämäärä päivitetään.

Jos tähän yksityisyydensuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme niistä sähköpostitse, julkaisemalla ilmoituksen sivustolla, lähettämällä ilmoituksen sovellusten kautta tai lähettämällä tekstiviestin Sinun rekisteröimääsi puhelinnumeroon.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Haltian Products Oy
Yrttipellontie 1D
90230 Oulu
Finland
support@snowfoxfamily.com

 

10/2017 | 1.2.0 | FI

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
2/2 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö