Kuinka päivitän paikantimen sijainnin?

Paikantimen sijaintia ei tarvitse erikseen päivittää. Snowfox Family -sovellus näyttää aina paikantimen viimeisimmän sijainnin ja kuluneen ajan siitä milloin paikannin on viimeksi liikkunut.

Älykkään paikannus- ja ilmoitusalgoritmin ansiosta Snowfoxin akunkesto on pitkä, useita päiviä. Algoritmi huolehtii myös siitä, että paikantimen viimeisin sijainti ja reittitieto ovat aina selkeästi näkyvissä mobiilisovelluksessa.

Paikannin hakee sijaintinsa 30 sekunnin välein ja päivittää sen taustajärjestelmään, jos sijainti eroaa edellisestä yli 50 metriä. Snowfoxin sijainnin tarkkuus on tavallisesti n. 20-30 metriä ja on hyvä pitää mielessä, että GPS-paikannukseen liittyy aina jonkin verran epätarkkuutta.