Ohjeet turvallisesta ja oikeasta käytöstä

Nämä ohjeet auttavat Snowfox –paikannuspuhelimen huolellisessa ja asianmukaisessa käytössä, mikä on tärkeää kaikkien elektronisten laitteiden kohdalla.

• Laite on suunniteltu roiskevesitiiviiksi (IP54). Laitetta ei saa upottaa veteen, eikä sitä saa jättää sateeseen tai pitää esimerkiksi repun ulkopuolella sateen aikana, jolloin se voisi altistua runsaalle vedelle.
  • Laitetta ei ole suunniteltu voimakkaita iskuja kestäväksi. Ota tämä huomioon käsitellessäsi ja kuljettaessasi laitetta esimerkiksi repussa, taskussa tai kantolenkistä ripustaessasi.
  • Laitteen suositeltu käyttölämpötila-alue on -10 °C - +60 °C.
  • Älä käytä kemikaaleja laitteen puhdistuksessa. Puhdista lika nihkeällä liinalla pyyhkien.
  • Käytä laitteen lataamiseen ainoastaan ehjää, standardimallista USB-laturia. Varmista, että työnnät liittimen laitteeseen kohtisuoraan ja että liitin on oikeinpäin. Laturin liittämisessä laitteeseen ei tule käyttää voimaa. Kun liität laitteen laturiin, tarkista, että laitteen USB-liittimessä ei ole kosteutta tai likaa. Älä irrota USB-liittimen suojakumia laitteesta. Irrota liitin latauksen jälkeen vetämällä sitä kohtisuoraan ulospäin. Älä käytä laitetta latauksen aikana.
  • Älä käytä laitteen puhdistamisessa teräviä työkaluja, jotta et vaurioita laitetta. Tämä tulee huomioida erityisesti USB-liittimen ja painikkeen kohdalla.
  • Älä pidä laitetta liian lähellä korvaasi pitkiä aikoja kuulovaurioiden välttämiseksi.
  • Laite sisältää pieniä osia. Pidä ne poissa pienten lasten ulottuvilta.

• Noudata aina paikallisia lakeja ja määräyksiä
  • Huomioi, että laite ei missään tilanteessa korvaa huoltajaa tai lastenvahtia. Vastuu laitteen kantajasta on aina aikuisella.
  • Sulje laite aina paikoissa, joissa matkaviestinlaitteiden käyttö on kiellettyä tai se voi aiheuttaa häiriöitä tai vaaratilanteita. Tällaisia paikkoja voi olla esimerkiksi lentokoneissa, lääketieteellisten laitteiden ja räjäytystyömaiden läheisyydessä, ja esimerkiksi polttoaineita tai kemikaaleja sisältävien säiliöiden läheisyydessä.
  • Langattomat laitteet ovat alttiita häiriöille, jotka voivat vaikuttaa laitteiden toimintaan ja suorituskykyyn.