Maksu-/luottokorttini hylätään liittymää aktivoitaessa

Päivitys 8.8.2016 klo 10:52

Ongelma on korjattu ja uusi sovellusversio (0.9.8.8) löytyy Goolge Play -kaupasta. Ongelma ei koske iOS -käyttöjärjestelmää.

-----

Päivitys 3.8.2016 klo 16:22

Ongelman syy on paikallistettu ja tullaan korjaamaan seuraavassa ohjelmistopäivityksessä. Ennen päivitystä, voi kokeilla sovelluksen uudelleenkäynnistystä tai yrittää tilauksen aktivointia myöhemmin, esimerkiksi seuraavana päivänä.

-----

Joidenkin suomalaisten maksu- ja luottokorttien kanssa on tällä hetkellä ongelmia. Joidenkin korttien kohdalla Snowfox Family -sovellus ilmoittaa väärin syötetyistä tiedoista pyytäen syöttämään tiedot uudelleen, vaikka tiedot onkin syötetty virheettömästi. Ongelma korjaantuu tavallisesti itsestään ja liittymän aktivointi toimii normaalisti seuraavana päivänä.

Työskentelemme ongelman korjaamiseksi ja pyydämme, että ongelman ilmaantuessa, odotatte jonkin aikaa ja yritätte päivän, parin kuluttua sopivana hetkenä aktivointia uudelleen.

Muistattehan, että kaikilla Verkkokauppa.com:n asiakkailla ostohintaan sisältyy yhden kuukauden ilmainen käyttöjakso. Ilmaisen jakson aikana kaikki palvelun toiminnot ovat käytettävissä normaalisti, vaikka liittymän aktivointia ei olisikaan tehty.

Oheisesta videosta voi katsoa kuinka liittymän aktivointi tehdään: