Kuinka käynnistän laitteen?

Laitteesta voi tarkistaa onko se päällä vai ei painamalla nappia lyhyesti. Jos laite on pois päältä, palaa siinä (puhelun merkkivalo) hetken punainen valo ja lopuksi valkoinen valo. Päällä ollessaan laite vilkuttaa sinistä valoa ja lähettää sovellukseen viestin.

Suljetun laitteen saa päälle painamalla painiketta 2-3 sekuntia, jolloin punainen valo muuttuu valkoiseksi. Valkoisen valon sammuttua laiten on jälleen yhteydessä palveluun.