Yhteysongelmia laitteissa - ratkaistu 5.10.2016 klo 11:30

Päivitys 5.10.2016 11:30

Joillain suomalaisoperaattoreilla oli eilisen päivän aikana verkko-ongelmia, jotka vaikuttivat myös Snowfoxin toimintaan. Jos et pysty soittamaan laitteeseen etkä näe laitteesi sijaintia, kannattaa laite käynnistää uudelleen. On myös mahdollista, että laite on sammunut ja se täytyy käynnistää.

Jos painiketta painettaessa led-valo vilkuttaa punaista valoa, on laite pois päältä. Käynnistääksesi laitteen, paina painiketta 2-3 sekuntia.

Uudelleenkäynnistys: pidä painiketta pohjassa 30 sekunnin ajan.

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, voi olla, että painiketta painettaessa mikään valo ei vilku. Siinä tapauksessa, liitä laite laturiin.

----

Olemme havainneet osassa laitteista yhteysongelmia ainakin Oulun seudulla. Ongelma näkyy käyttäjälle niin, että paikantimen sijainti ei päivity eikä puhelut laitteelle toimi. Painikkeen painalluksesta ei myöskään siirry viesti mobiilisovellukseen.

Pahoittelut häiriöstä, tutkimme vikaa parhaillaan.