Maksutavat

Maksuvälineinä toimivat Visa, MasterCard ja AmericanExpress -luotto- sekä maksukortit (credit ja debit, ml. Visa Electron).

Palvelu otetaan käyttöön Snowfox Family -mobiilisovelluksesta (kts. Liittymän aktivointi). Maksu veloitetaan kortilta kuukausittain aina samana päivänä. Kun uusi kortti otetaan käyttöön, tehdään tarkistus, että kortti on oikea ja voimassa oleva. Maksun veloituspäivänä tehdään katevaraus tavallisesti noin tuntia ennen maksun veloitusta kortilta.

Maksukortin vaihtaminen

Korttitietojen päivittäminen onnistuu sovelluksessa tilin asetuksista, jonne pääsee täppäämällä valikossa omaa käyttäjänimeä (kuvassa Anna Jensen).

Tilin asetuksista valitaan kohta Maksutiedot, josta avautuun alla olevan kuvan mukainen näkymä.

Tähän näkymään syötetään kaikki tiedot uuden kortin mukaisesti (ml. nimi ja sähköpostiosoite). Painamalla PÄIVITÄ, päivitetään kaikki tiedot maksujärjestelmään.

Tuplamaksuun ei kortin vaihtotilanteessa ole vaaraa. Järjestelmä huolehtii maksuista kuukausittain ja tekee veloituksen kullakin hetkellä järjestelmään rekisteröidyltä kortilta.