Salattu numero

Snowfoxissa on turvallisuussyistä käytössä ominaisuus, joka sallii puhelut laitteeseen ainoastaan erikseen määritellyistä numeroista. Nämä sallitut numerot ovat Snowfox Family -mobiilisovelluksessa käyttöön otetut käyttäjät; palvelun käyttöön ottanut pääkäyttäjä ja erikseen lisätyt huoltajat.

Jos käyttäjä asettaa oman numeronsa salaiseksi, ei järjestelmä voi tunnistaa soittajaa. Tällaisessa tapauksessa puhelu katkaistaan automaattisesti ennen Snowfox-laitteen hälyttämistä.

Lisätietoja numeron asettamisesta näkyväksi saat puhelimesi käyttöohjeesta tai omalta matkapuhelinoperaattoriltasi.