Yhteysongelmia laitteissa - pävitetty 16.11.2016 klo 23:20

Päivitys 16.11.2016 klo 23:20

Tiistaina laitteita vaivannut verkko-ongelma on saatu korjattua. Laitteet joita häiriö on koskettanut, ovat virransäästösyistä sammutaneet itsensä, kun verkkoon kytkeytyminen on epäonnistunut pidemmän aikaa. Laite käynnistyy kytkemällä se laturiin tai painamalla painiketta n. 2 sekunnin ajan. Verkkoyhteyden muodostumisen aikana laitteessa palaa valkoinen valo.

-----

Päivitys 15.11.2016 klo 18:55

Valitettavasti käynnissä on verkko-ongelma, jonka vaikutus koskee myös osaa Snowfox-laitteita. Käytännössä laitteet eivät tällä hetkellä pysty yhdistymään matkapuhelinverkkoon eivätkä siten pysty lähettämään tietoa.

On myös mahdollista, että laite on sammunut yritettyään aikansa saada verkkoyhteyttä muodostettua. Laite käynnistyy uudelleen painamalla painiketta n. 2 sekunnin ajan jonka jälkeen valkoinen valo palaa verkkoyhteyden muodostumisen ajan.

-----

Olemme havainneet osassa laitteista yhteysongelmia. Ongelma näkyy käyttäjälle niin, että paikantimen sijainti ei päivity eikä puhelut laitteelle toimi. Painikkeen painalluksesta ei myöskään siirry viesti mobiilisovellukseen. Soittaessa laitteeseen, saattaa kuulua viesti "numero ei ole käytössä.

Pahoittelut häiriöstä, tutkimme vikaa parhaillaan.