Ongelmia Huawein Android-laitteilla - päivitys 21.5.2018 @9:05

Päivitys 21.5.2018 @9:05

Google ja Huawei valmistelevat korjausta, jota odottaessa on mahdollista yrittää kiertää ongelmaa. Valitse Asetukset > Sovellukset > Google Play Palvelut ja Poista päivitykset. Uudelleenkäynnistä puhelin ja asenna Google Play Palvelut uudelleen Play -kaupasta.

-----

Olemme havainneet Snowfox-sovelluksessa joitain Huawein Android-laitteita koskevan ongelman, joka estää sovellusta käynnistymästä. Tämä ongelma johtuu Googlen karttapalveluunsa tekemistä muutoksista ja vaikuttaa Snowfox-sovelluksen lisäksi moniin muihin Googlen karttoja käyttäviin sovelluksiin. Ongelma vaikuttaa koskevan ainoastaan Huawein laitteita.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.