Järjestelmävika - korjattu 24.1.2020 @13:30

Päivitys 24.1.2020 @13:30

Pilvipalveluun kohdistunut vika on saatu korjattua ja laitteiden sekä sovelluksen pitäisi toimia jälleen normaalisti. Suosittelemme laitteen lataamista, koska epäonnistuneet yritykset yhdistää palveluun ovat saattaneet kuluttaa akkua tavallista nopeammin.

Päivitys 24.1.2020 @12:10

Olemme paikallistaneet vian ja teemme parhaillaan korjaustoimenpiteitä.

24.1.2020 @10:30

Snowfox-palvelussa on tällä hetkellä laajoja ongelmia, jotka estävät laitteen sijainnin seuraamisen sekä puhelutoiminnot. Tutkimme vikaa ja päivitämme tälle sivulle tilannetietoa.