Android-sovellus (päivitetty 12.4.2019)

Päivitetty 12.4.2019

Uusi Android -sovellus

Google tekemien muutosten myötä olemme päivittäneet Snowfox Android -sovellusta. Suurimmat muutokset sovelluksessa liittyvät ilmoitusten taustajärjestelmään, eivätkä nämä näy käytännössä käyttäjälle. Googlen aiemmin käyttämä ilmoitustoiminto poistuu huhtikuun aikana käytöstä. Valitettavasti emme löytäneet päivittämiseen käyttäjän kannalta helpointa ratkaisua, vaan vanha sovellus tulee poistaa ja Google Play -kaupasta tulee asentaa uusi Snowfox -sovellus. Vanhat käyttäjätunnukset ja sovellukseen liitetyt tiedot toimivat normaalisti uudessakin sovelluksessa.

Kuinka otan uuden sovelluksen käyttööni?

1. Kirjaudu vanhasta sovelluksesta ulos
  2. Poista vanha Snowfox Family -sovellus
  3. Asenna uusi Snowfox -sovellus Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=family.snowfox.app
  4. Kirjaudu uuteen sovellukseen tunnuksillasi (puhelinnumero kansainvälisessä muodossa +358-alkuisena ja ilman etunollaa)

Kaikkien sovellusta käyttävien täytyy ottaa uusi sovellus käyttöön, mutta sensori-, huoltaja-, yms. tiedot säilyvät.

Mitä, jos en lataa uutta sovellusta?

Valitettavasti tämä muutos on käytön kannalta välttämätön. Sovellus hakee ilmoituksia taustajärjestelmästä säännöllisin väliajoin, mutta vanhan ilmoitusjärjestelmän poistuttua käytöstä, tulee saapuvissa ilmoituksissa esiintymään viiveitä.

Alla oleva tieto ei ole enää ajankohtainen!

Valitettavasti Snowfox Family -sovellus ei ole toistaiseksi saatavilla Google Play -palvelussa Android -laitteille.

Tarjoamme mahdollisuuden asentaa sovellus suoraan oheisen apk-tiedoston avulla.

• Asentaaksesi sovelluksen avaa tämä sivu puhelimellasi ja lataa alla oleva SnowfoxFamily.apk -linkki. Tiedosto latautuu puhelimeesi.
  • Avaa ko. tiedosto haluamallasi tiedostojen hallintasovelluksella (Esim. Tiedostot) ja valitse Asenna.
  • Tarvittaessa anna puhelimellesi lupa asentaa sovellus tuntemattomattasta lähteestä.
    • Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita. Lähteestä riippuen sinun on ehkä valittava Ok ja sitten Asenna

• Valitse näytölle avautuvasta ilmoituksesta Asetukset.
    • Ota käyttöön Salli tästä lähteestä.

Huom. Jos Salli tästä lähteestä ‑asetusta ei näy, avaa Asetukset, valitse Tietoturva ja ota käyttöön Tuntemattomat lähteet.

Jos tarvitset lisätietoja sovelluksen asentamiseen liittyen, kerrothan viestissäsi puhelimesi merkin ja mallin.

Seuraathan tilannetta tällä sivulla. Kun sovellus on jälleen saatavilla Google Play -sovelluskaupassa, tulee tätä kautta asennettu sovellus poistaa ja asentaa uudelleen sovelluskaupan kautta. Näin varmistetaan esim. tärkeiden päivitysten saatavuus.