Android-sovellus

Valitettavasti Snowfox Family -sovellus ei ole toistaiseksi saatavilla Google Play -palvelussa Android -laitteille.

Tarjoamme mahdollisuuden asentaa sovellus suoraan oheisen apk-tiedoston avulla.

• Asentaaksesi sovelluksen avaa tämä sivu puhelimellasi ja lataa alla oleva SnowfoxFamily.apk -linkki. Tiedosto latautuu puhelimeesi.
  • Avaa ko. tiedosto haluamallasi tiedostojen hallintasovelluksella (Esim. Tiedostot) ja valitse Asenna.
  • Tarvittaessa anna puhelimellesi lupa asentaa sovellus tuntemattomattasta lähteestä.

Jos tarvitset lisätietoja sovelluksen asentamiseen liittyen, kerrothan viestissäsi puhelimesi merkin ja mallin.

Seuraathan tilannetta tällä sivulla. Kun sovellus on jälleen saatavilla Google Play -sovelluskaupassa, tulee tätä kautta asennettu sovellus poistaa ja asentaa uudelleen sovelluskaupan kautta. Näin varmistetaan esim. tärkeiden päivitysten saatavuus.