Korjattu - Soitto-ongelmia laitteissa (17.07.2019)

Päivitetty 17.07.2019

Soitto-ongelman korjaus on saatu tehtyä alku viikon aikana.

Käynnistä laite uudelleen painamalla nappia reilu 30s.

Mikäli soittaminen laitteeseen ei onnistu n. 30minuutin kuluttua uudelleen käynnistämisestä, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme: support@snowfoxfamily.com

Pahoittelut vielä kerran ongelman aiheuttaneesta haitasta.

***

Päivitetty 10.07.2019

Operaattori oli tehnyt jotain korjauksia ja nyt ainakin osa "jumissa" olleista laiteista on mennyt verkkoon iltapäivän aikana.

Eli kannattaa kokeilla laitteen käynnistämistä uudelleen painamalla nappia reilu 30s.

Vielä niihin ei välttämättä voi soittaa, mutta paikkatieto ja muut tiedot päivittyvät sovellukseen.

Odotamme korjausta myös soitto-ongelmaan, sillä ongelma on paikallistettu.

***

Päivitetty 09.07.2019

Operaattorimme yrittävät saada korjauksen aikaiseksi keskiviikko iltaan mennessä.
Mikäli tuo ei onnistu, niin tekevät sitten väliaikaisen korjauksen, jolla laitteet pitäisi saada toimiviksi.

Eli valitettavasti minun pitää pyytää teitä olemaan kärsivällisiä tämän asian kanssa vielä pari päivää ja torstaina jonkinlainen korjaus pitäisi olla tehtynä.

Päivitämme tilannetta tänne, kun saamme korjauksesta tarkempaa tietoa.

***

Päivitetty 08.07.2019

Viime viikkoinen korjaus auttoi osaa laitteita, mutta valitettavasti havaitsimme saman ongelman myös toisessa operaattoriverkossa, jonka vuoksi laitteille tehdään vielä yksi verkko-ohjaus operaattorimme puolelta.

Päivitämme tänne tietoa, kun uudelleen ohjaus on tehty. Toivomme asiaan pikaista korjausta.

Päivitetty 05.07.2019

Ongelma laitteissa korjattu. Laitteet ohjataan verkon puolelta käyttämään toista operaattoriverkkoa.

Mikäli laitteesi kärsii ongelmasta, niin käynnistä laite uudelleen painamalla laitteen nappia reilu 30s ja odota laitteen käynnistymistä.

Laitteen käynnistyttyä (puna-valkean vilkkeen tai valkean valon sammuessa) paina nappia lyhyesti -

Mikäli sininen valo vilkahtaa ja sovellukseen tulee "Ajattelee Sinua"-viesti laite on päällä. Voit kokeilla soittamista. Laite ei välttämättä heti vaihda toiseen puhelinverkkoon, joten soittaminen ei ehkä heti onnistu. Soittaminen pitäisi alkaa toimimaan viimeistään kahden tunnin kuluttua uudelleen käynnistämisestä.

Mikäli laitteellanne on edelleen ongelmia, niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme: support@snowfoxfamily.com

Pahoittelumme vielä pitkittyneestä ongelmasta.

****************

Olemme saaneet viimeisen parin viikon aikana useita ilmoituksia puheluiden epäonnistumisesta Snowfox laitteisiin.

Soitettaessa voi saada ilmoituksen "Numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä. Yrittäkää hetken kuluttua uudelleen" tai vastaava tai puhelin hälyttää ensin kerran normaalisti ja sen jälkeen alkaa tuuttaamaan varattua. Laitteiden toiminta voi muuten olla normaalia.

Kyseessä on verkko-ongelma, jota operaattorimme tutkii. Olemme myös pyytäneet korjaustoimenpiteitä välttääksemme tuon kyseisen operaattorin verkon.

Mikäli laitteeseenne ei siis voi soittaa, niin kyse on todennäköisesti yllä mainitusta ongelmasta. Voitte kuitenkin halutessanne laittaa tiedon meille ja lisäämme laitteenne tiedot seurattavien laitteiden listaan

Muutoin voitte odottaa tilannepäivitystä tänne sivulle. Toivomme asiaan pikaista korjausta.