Så här tar du i bruk din SNOWFOX-positioneringstelefon

1. Installera telefonapplikationen

Ladda ner och installera Snowfox Family-applikationen i din telefon från applikationsbutiken (Google Play eller App Store).

2. Skapa ett konto

Skapa kontot enligt instruktionerna i applikationen.

OBSERVERA: Telefonnumret måste anges i det internationella formatet, börjande med plustecken (+) och landskod.

3. Ta i bruk tjänsten

Välj ”Lägg till positionering” i applikationen och avläs QR-koden i snabbguiden med telefonens kamera. Snabbguiden ingår i försäljningspaketet.

Registreringen startas automatiskt och kan ta upp till 15 minuter. Anslut samtidigt Snowfox-positioneringstelefonen till laddaren.

4. Ladda enheten

Anslut enheten till en USB-laddare.

Vänta tills enheten är fulladdad (tills signallampan för laddning blir grön). Laddningen tar cirka en timme.

När registreringen av tjänsten pågår, lyser signallampan för samtal vit.

Lampan slocknar när registreringen är klar och enheten är klar för att tas i bruk.

OBSERVERA: Om signallampan för samtal inte slocknar inom 15 minuter ska du starta om Snowfox-positioneringstelefonen genom att hålla in knappen i 30 sekunder.

5. Lokalisera enheten

Tryck på knappen på enheten en gång för att få ett ”tänker på dig”-meddelande till applikationen så att du kan testa anslutningen.

Börja använda Snowfox-positioneringstelefonen utomhus eller nära ett fönster för att få en GPS-förbindelse.

OBSERVERA: GPS-positionering sker endast när enheten förflyttas.